Hopp til innholdet

«Seterveien AS skal utvikle et nytt opplevelsesprodukt, et godt merka løypenett, som egner seg for både sykling, vandring, langrenn og fritidsfiske. Virksomheten kan gi positive ringvirkninger til flere virksomheter langs traseen som tilbyr servering, overnatting, transport og opplevelser. 

Prosjektet passer godt med Innovasjon Norges satsing innen reiselivet. Vi skal arbeide for flere bærekraftige opplevelsesprodukt i Hele Norge – hele året. Vi kan tilby både kompetanse og økonomisk midler til gode opplevelsesprodukt som vi ser kan gi samarbeid lokalt, ny sysselsetting, og i tillegg har potensiale for vekst nasjonalt og internasjonalt», sier finansieringsrådgiver Aud Herbjørg Kvalvik i Innovasjon Norge Trøndelag. 

 

Hun fortsetter: 

«Innovasjon Norge tror tilbudet vil bygge attraksjonskraft til Rørosregionen og bidra positivt til lokal verdiskaping. Når landet igjen åpner, tror vi Seterveien Røros – Alvdal kan tiltrekke seg internasjonale gjester. Derfor var det flott å kunne tilby økonomisk støtte til utviklingsarbeidet Seterveien AS nå gjennomfører». 

 

«Støtten fra Innovasjon Norge betyr utrolig mye. Det viser at de har trua både på produktene vi skal utvikle og virksomheten som står bak. Dette gir oss et større økonomisk handlingsrom og gjør at vi kan bruke mer penger på produktutvikling, markedsføring og bookingløsninger, sier for Roar Aksdal som er daglig leder i Seterveien AS.»

Seterveien AS er stadig på leting etter nye samarbeidspartnere. Er dette noe som frister for deg eller ditt firma? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi kan nåes på post@seterveien.no 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Innovasjon Norge med støtte til Seterveien Røros-Alvdal