Nyheter

Her finner du våre siste endringer og nyheter.

Våre siste nyheter

Rørosguide tilbyr transport for syklende på Seterveien.

Nå har vi ordnet en avtale med Rørosguide på transporttjenester langs Seterveien Røros-Alvdal slik at de som skal sykle kan avtal transport av utstyr og personer. Ta direkte kontakt og gjør avtale på (+47) 977 61 521 eller post@rorosguide.no. Mer informasjon om RørosGuide finner du på www.rorosguide.no og https://www.facebook.com/rorosguide.

Eller trykk på bilde under for å bli sendt til deres hjemmeside.


Foto: Rørosguide

Seterveien AS inn i Destinasjon Røros

«Støtten fra Innovasjon Norge vil gi Seterveien AS et betydelig større økonomisk handlingsrom og gjør at vi kan bruke mer penger på markedsføring og salg av opplevelsesproduktene våre. Vi kommer derfor til å melde Seterveien AS inn i Destinasjon Røros.

 

Destinasjon Røros har den rette kompetansen til å hjelpe oss med dette. I tillegg vil Seterveien Røros-Alvdal sine produkter bli godt synlige på websiden til Destinasjon Røros – www.roros.no -, noe som igjen medfører synlighet på www.visitnorway.nowww.trondelag.com og www.aispot.no

Innovasjon Norge med støtte til Seterveien Røros-Alvdal

«Seterveien AS skal utvikle et nytt opplevelsesprodukt, et godt merka løypenett, som egner seg for både sykling, vandring, langrenn og fritidsfiske. Virksomheten kan gi positive ringvirkninger til flere virksomheter langs traseen som tilbyr servering, overnatting, transport og opplevelser. 

Prosjektet passer godt med Innovasjon Norges satsing innen reiselivet. Vi skal arbeide for flere bærekraftige opplevelsesprodukt i Hele Norge – hele året. Vi kan tilby både kompetanse og økonomisk midler til gode opplevelsesprodukt som vi ser kan gi samarbeid lokalt, ny sysselsetting, og i tillegg har potensiale for vekst nasjonalt og internasjonalt», sier finansieringsrådgiver Aud Herbjørg Kvalvik i Innovasjon Norge Trøndelag. 

 

Hun fortsetter: 

«Innovasjon Norge tror tilbudet vil bygge attraksjonskraft til Rørosregionen og bidra positivt til lokal verdiskaping. Når landet igjen åpner, tror vi Seterveien Røros – Alvdal kan tiltrekke seg internasjonale gjester. Derfor var det flott å kunne tilby økonomisk støtte til utviklingsarbeidet Seterveien AS nå gjennomfører». 

 

«Støtten fra Innovasjon Norge betyr utrolig mye. Det viser at de har trua både på produktene vi skal utvikle og virksomheten som står bak. Dette gir oss et større økonomisk handlingsrom og gjør at vi kan bruke mer penger på produktutvikling, markedsføring og bookingløsninger, sier for Roar Aksdal som er daglig leder i Seterveien AS.»

Seterveien AS er stadig på leting etter nye samarbeidspartnere. Er dette noe som frister for deg eller ditt firma? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi kan nåes på post@seterveien.no 

Vi lanserer hjemmesiden

Har du så smått begynt å tenke på sommerferien? Hva med noen dager på sykkel langs Seterveien Røros – Alvdal?
Her ser dere hva man kan oppleve langs seterveiens flotte veier.Informasjonstavler langs trasèen.

På trafikknutepunktene langs trasèen er det hengt opp noen større og noen mindre informasjonstavler. På bildene ser dere noen av disse, blant annet den på skuret ved  bussholdeplassen på Røros stasjon. De andre store tavlene finner dere på torvet i Os sentrum, på Tolga stasjon, ved Tynset stasjon og i Alvdal sentrum. De små tavlene er utplassert på butikken i Dalsbygda, på Bunåva i Vingelen, ved Savalen fjellhotell og ved Grimsbu Turistsenter. På tavlene finner dere både et kart og litt skriftlig informasjon om Seterveien Røros – Alvdal.

 

 Bæring av stolper før klopping

En kilometer med bæring av stolper til kloppbygging. Videoen viser Håkon på en av flere turer for å frakte de ca 50 stolpene inn i skogen og frem til den aktuelle myra.

Seterveien AS – Sleggveien 8, 7374 Røros, Norge  +4793419311 post@seterveien.no