Nyheter

Her finner du våre siste endringer og nyheter.

Vi lanserer hjemmesiden

Har du så smått begynt å tenke på sommerferien? Hva med noen dager på sykkel langs Seterveien Røros – Alvdal?
Her ser dere hva man kan oppleve langs seterveiens flotte veier.Informasjonstavler langs trasèen.

På trafikknutepunktene langs trasèen er det hengt opp noen større og noen mindre informasjonstavler. På bildene ser dere noen av disse, blant annet den på skuret ved  bussholdeplassen på Røros stasjon. De andre store tavlene finner dere på torvet i Os sentrum, på Tolga stasjon, ved Tynset stasjon og i Alvdal sentrum. De små tavlene er utplassert på butikken i Dalsbygda, på Bunåva i Vingelen, ved Savalen fjellhotell og ved Grimsbu Turistsenter. På tavlene finner dere både et kart og litt skriftlig informasjon om Seterveien Røros – Alvdal.

 

 Bæring av stolper før klopping

En kilometer med bæring av stolper til kloppbygging. Videoen viser Håkon på en av flere turer for å frakte de ca 50 stolpene inn i skogen og frem til den aktuelle myra.

Nye klopper på stien

En ny dag og en ny klopp er på plass. I dag brukte vi restlageret av stolper som vi hadde til overs etter skilting av trasèen.

Vi er igang med å utbedre de bløteste partiene på stien.

Vi er i gang med å forbedre og noen steder justere stien gjennom skogen etter Myrvangsetra bort i fra de bløteste områdene, i tillegg til å lage noen klopper der det er som verst. Dette er tidkrevende arbeid, men to mann i aktivitet fikk da gjort en del i løpet av dagen. Mye regn i kombinasjon med at kyr, sauer og syklister daglig ferdes på stien har stedvis gjort den bløt og gjørmete. Under ser dere noen bilder av det vi fikk gjort i dag.

Seterveien AS – Sleggveien 8, 7374 Røros, Norge  +4793419311 post@seterveien.no