Hopp til innholdet

Aktiviteter

Hva kan man finne på langs veien?

Destinasjon Røros

Røros.no finner du informasjon om det meste som skjer på Røros og i kommunene rundt. Sjekk også Destinasjon Røros for informasjon om dagsaktuelle aktiviteter.

Foto: Destinasjon Røros

Røros Sykkelferie
Foto: Destinasjon Røros​

Galåvolden gård

… med gårdsutsalg av lokalmat, salg av deilig RørosIs og dyr på tunet. Her er det koselig å ta en pause på turen og tilbringe noen timer. Se Galåvolden.no eller Galåvoldens Facebookside for mer informasjon.

Foto: Roar Aksdal​

Dalsbygda

Hva som skjer her finner du best ut enten på Dalsbygda.no eller Dalsbygdas facebookside

Foto: Dalsbygda.no​

Fiske

Det er mange gode fiskemuligheter i det området som Seterveien går gjennom. Informasjon om noen av disse mulighetene fins på Fishspot eller Fishspots facebookside.

Foto: Roar Aksdal

Foto: Roar Aksdal​

Vingelen

Vingelen er ikke bare en fantastisk vakker fjellbygd, her er det masse aktiviteter å være med på om sommeren. Se Vingelen.com eller Vingelens facebookside for å holde deg oppdatert.

Foto: Roar Aksdal​​

Badeplassen i Lona

I Lonsjølia ligger Lona leir og badeplass, et flott stad å raste, ta et bad, spille litt volleyball eller bare slappe av før ferden går videre.

Foto: Roar Aksdal

Ridning på Savalen

Det er flere muligheter for å prøve hesteryggen langs Seterveien, blant annet på Savalen hvor dette bilder er tatt. Ta kontakt på Savalen Hestesenter.

Foto: Roar Aksdal

Basseng og spa på Savalen Fjellhotell

På Savalen Fjellhotell og Spa og i området rundt fins det mange aktiviteter å delta på, om du da ikke foretrekker å duppe i bassenget eller ta en velværebehandling. Mer informasjon på Savalen.no.

Savalen Fjellhotell sykkelpakke
Foto: Savalen fjellhotell​

Toppturer

Langs trasèen er det mange muligheter for å ta en topptur. På bilder ser du Rødalshøa på 1436 moh. som ligger en kort dagstur fra Savalen.

Foto: Roar Aksdal​

Setring og gårdsaktiviteter

Kvebergsøya gård i Folldal (Kvebærgsøya.no) tilbyr både overnatting og gårdsopplevelser. Flere steder langs trasêen er det aktiv setring og noen av disse er åpne for besøk. Søk opp Seterlandet Nord-Østerdal og Rørostrakten på facebook for nærmere informasjon.

Kvebergsøya Gård sykkelferie
Foto: Kvebergsøya gård​

Huset Aukrust i Alvdal

På Alvdal er det mye å oppleve, noe du kan finne ut mer av på OpplevAlvdal.no, ikke minst er Ludvig og Solan i Huset Aukrust verdt et besøk.

Alvdal sykkel
Foto: Huset Aukrust.​