Aktiviteter

Hva kan man finne på langs veien?

Destinasjon Røros

På www.roros.no finner du informasjon om det meste som skjer på Røros og i kommunene rundt. Sjekk også https://www.facebook.com/DestinationRoros/
for informasjon om dagsaktuelle aktiviteter (foto: Destinasjon Røros)

Galåvolden gård

... med gårdsutsalg av lokalmat, salg av deilig RørosIs og dyr på tunet. Her er det koselig å ta en pause på turen og tilbringe noen timer. Se www.galaavolden.no og www.facebook.com/Galaavolden/ for mer informasjon (foto: Roar Aksdal)

Dalsbygda

Hva som skjer her finner du best ut enten på www.dalsbygda.no eller
www.facebook.com/Dalsbygda/ (foto: Dalsbygda.no)

Fiske

Det er mange gode fiskemuligheter i det området som Seterveien går gjennom . Informasjon om noen av disse mulighetene fins på www.fishspot.no eller www.facebook.com/fishspotnorge/ (foto: Roar Aksdal)

Vingelen

Vingelen er ikke bare en fantastisk vakker fjellbygd, her er det masse aktiviteter å være med på om sommeren. Se www.vingelen.com/no/ eller www.facebook.com/vingelen.turist/ for å holde deg oppdatert (foto: Roar Aksdal)

Badeplassen i Lona

I Lonsjølia ligger Lona leir og badeplass, et flott stad å raste, ta et bad, spille litt volleyball eller bare slappe av før ferden går videre (foto: Roar Aksdal).

Ridning på Savalen

Det er flere muligheter for å prøve hesteryggen langs Seterveien, blant annet på Savalen hvor dette bilder er tatt. Ta kontakt på www.hestesenter.no (foto: Roar Aksdal).

Basseng og spa på Savalen Fjellhotell

På Savalen Fjellhotell og Spa og i området rundt fins det mange aktiviteter å delta på, om du da ikke foretrekker å duppe i bassenget eller ta en velværebehandling. Mer informasjon på www.savalen.no (foto: Savalen fjellhotell).

Toppturer

Langs trasèen er det mange muligheter for å ta en topptur. På bilder ser du Rødalshøa på 1436 moh. som ligger en kort dagstur fra Savalen (foto: Roar Aksdal)

Setring og gårdsaktiviteter

Kvebergsøya gård i Folldal (www.kvebergsoeya.com) tilbyr både overnatting og gårdsopplevelser. Flere steder langs trasêen er det aktiv setring og noen av disse er åpne for besøk. Søk opp Seterlandet Nord-Østerdal og Rørostrakten på facebook for nærmere informasjon (foto: Kvebergsøya gård).

Huset Aukrust i Alvdal

På Alvdal er det mye å oppleve, noe du kan finne ut mer av på www.opplevalvdal.no, ikke minst er Ludvig og Solan i Huset Aukrust (www.aukrust.no) verdt et besøk (foto: Huset Aukrust).